Leerling Betonboorder (Leerbaantraject Werk & Bedrijf)

's-Hertogenbosch, Nederland
Solliciteer
152 dagen geleden Vast € 11,51 per uur
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Werk & Bedrijf is opzoek naar de LEERLING BETONBOORDER die secuur en veilig kan werken! Een nieuwe uitdaging waar je veel kan leren op dit vak gebied. Tijdens het leerbaan traject zal je intern opgeleid worden door een leermeester, terwijl je betaald word! Dit is de kans voor iedereen die een carrière switch wilt maken. Ook voor jongere zonder diploma is dit DE KANS! Wil jij namelijk niet meer naar school? Maar wil je wel graag een bepaald beroep leren? Dan is het leerbaan traject van Werk & Bedrijf er voor jou! Schrijf je daarom snel in!

Wat bieden wij jou?
 • Een salaris van ongeveer €1900,00 netto per maand.
 • Wij investeren graag in onze medewerkers
 • Je komt terecht in een hecht team
 • Afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden
Wat ga je doen?
 
Als leerling betonboorder ben je bezig met het boren van beton op locatie samen met een ervaren kracht. Je zal mogelijk meerdere projecten op een dag afgaan, maar soms sta je ook op 1 project een hele dag. Dit kan dus erg variëren, wel zal er aan sociaal contact geen ontbreek zijn. Je komt namelijk met iedereen in contact op de bouwplaats! Je hebt voor dit werk een secuur hoog en zorgt er altijd voor dat je veilig en schoon werkt.
 
Functie eisen:
 • Je hebt een actieve werkhouding
 • Je bent bereid het betonboordersvak te leren
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt secuur
 • Rijbewijs B en eigen vervoer (eigen vervoer is geen must)
 • Je spreekt vloeiend Nederlands
 • Je in de buurt van Oss, Waalre/Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn, Haarlem, Alkmaar, Almere, Coevorden of Groningen  (straal van 25km)

Het LEERBAANTRAJECT van Werk & Bedrijf: Leren in de praktijk met een salaris!

Klaar met school of toe aan een nieuwe uitdaging? Werk & Bedrijf biedt leerbanen aan voor mensen die graag met hun handen willen werken. Er zijn leerbanen beschikbaar in de bouw, techniek, zorg, schoonmaak en logistieke sector. Je hebt geen ervaring nodig, enkel een goede werkinstelling! Wij bieden fulltime praktijkopleidingen aan en daarnaast krijg je gewoon betaald terwijl je aan het leren bent!

Het leerbaantraject van Werk & Bedrijf is al jarenlang een groot succes. Binnen ons traject zijn tientallen verschillende optie mogelijk! Er zijn op dit moment honderden bedrijven aangesloten bij ons leerbaantraject die geselecteerd zijn en gescreend op de door ons gestelde eisen. Vele leerlingen vinden via ons traject een vaste baan en krijgen dus zonder diploma de kans om een vak te leren.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures