LEERBAANTRAJECT Werk & Bedrijf: leerling dakdekker omgeving Zaltbommel

Solliciteer
374 dagen geleden Vast Nader overeen te komen
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Leerbaantraject Werk & Bedrijf: leerling dakdekker omgeving Zaltbommel

Het leerbaantraject van Werk en Bedrijf is al jarenlang een groot succes. Wij bieden gemotiveerde jongens en meiden de kans een vak te leren binnen de praktijk op basis van salaris. Er zijn op dit moment meer dan 200 bedrijven aangesloten bij ons leerbaantraject en dit aantal is groeiende. Vele leerlingen vinden via ons traject een vaste baan. Aangesloten bedrijven worden door ons speciaal geselecteerd om er zorg voor te dragen dat er serieus met onze leerlingen wordt omgegaan en zij uiteindelijk het vak beheersen.

Leerling dakdekker:

Werk & Bedrijf is opzoek naar de LEERLING DAKDEKKER die secuur en veilig kan werken! Een nieuwe uitdaging waar je veel kan leren op dit vak gebied. Tijdens het leerbaan traject zal je intern opgeleid worden door een leermeester, terwijl je betaald word! Dit is de kans voor iedereen die een carrière switch wilt maken. Ook voor jongeren zonder diploma is dit DE KANS! Wil jij namelijk niet meer naar school? Maar wil je wel graag een bepaald beroep leren? Dan is het leerbaan traject van Werk & Bedrijf iets voor jou!

Functieomschrijving

Als leerling dakdekker ben je medeverantwoordelijk voor een correcte montage van de dak installatie. Als leerling dakdekker leer je het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van ongeveer €1200,00 tot €1700,00 netto per maand. (leeftijds en CAO gebonden)
  • Wij investeren graag in onze medewerkers
  • Je komt terecht in een hecht team
  • Afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Heeft u interesse in de vacature leerling Dakdekker? Bel ons meteen voor een afspraak onder telefoonnummer 073-6892325 of mail naar werk@werkenbedrijf.nl

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures