Leerling Dakdekker ( Leerbaantraject Werk & Bedrijf)

Solliciteer
152 dagen geleden Tijdelijk
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Leerbaantraject Werk & Bedrijf: leerling dakdekker

Leerling dakdekker:

Werk & Bedrijf is opzoek naar de LEERLING DAKDEKKER die secuur en veilig kan werken! Een nieuwe uitdaging waar je veel kan leren op dit vak gebied. Tijdens het leerbaan traject zal je intern opgeleid worden door een leermeester, terwijl je betaald word! Dit is de kans voor iedereen die een carrière switch wilt maken. Ook voor jongeren zonder diploma is dit DE KANS! Wil jij namelijk niet meer naar school? Maar wil je wel graag een bepaald beroep leren? Dan is het leerbaan traject van Werk & Bedrijf iets voor jou!

Functieomschrijving

Als leerling dakdekker ben je medeverantwoordelijk voor een correcte montage van de dak installatie. Als leerling dakdekker leer je het opbouwen, onderhouden en repareren van verschillende soorten daken. 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van ongeveer €1900 netto per maand. 
  • Wij investeren graag in onze medewerkers
  • Je komt terecht in een hecht team
  • Afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Heeft u interesse in de vacature leerling Dakdekker? Bel ons meteen voor een afspraak onder telefoonnummer 073-6892325 of mail naar werk@werkenbedrijf.nl

Het LEERBAANTRAJECT van Werk & Bedrijf: Leren in de praktijk met een salaris!

Klaar met school of toe aan een nieuwe uitdaging? Werk & Bedrijf biedt leerbanen aan voor mensen die graag met hun handen willen werken. Er zijn leerbanen beschikbaar in de bouw, techniek, zorg, schoonmaak en logistieke sector. Je hebt geen ervaring nodig, enkel een goede werkinstelling! Wij bieden fulltime praktijkopleidingen aan en daarnaast krijg je gewoon betaald terwijl je aan het leren bent!

Het leerbaantraject van Werk & Bedrijf is al jarenlang een groot succes. Binnen ons traject zijn tientallen verschillende optie mogelijk! Er zijn op dit moment honderden bedrijven aangesloten bij ons leerbaantraject die geselecteerd zijn en gescreend op de door ons gestelde eisen. Vele leerlingen vinden via ons traject een vaste baan en krijgen dus zonder diploma de kans om een vak te leren.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures