Leerbaan: Leering standbouwer

Solliciteer
154 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

LEERBAAN TRAJECT: Leerling standbouwer!

Werk jij graag met je handen en wil je een afwisselende baan? Dan zoeken wij jou!

Werk & Bedrijf is opzoek naar de LEERLING standbouwer, die open staat om zich te ontwikkelen tot een vakkracht. Een nieuwe uitdaging waar je veel kan leren op dit vakgebied. Tijdens het leerbaan traject zal je intern opgeleid worden door een leermeester, terwijl je betaald wordt! Dit is de kans voor iedereen die een carrière switch wil maken. Ook voor jongere zonder diploma is dit DE KANS! Wil jij namelijk niet meer naar school? Maar wil je wel graag een bepaald beroep leren? Dan is het leerbaan traject van Werk & Bedrijf er voor jou! Schrijf je daarom snel in!

Het bedrijf

Het is een fullservice bedrijf dat al 40 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. Ze werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. Tevens maken ze interieurs voor woningen en bedrijven

Wat ga je doen?
Bij het bedrijf bereid je de stand van de klant mee voor aan de hand van een projectmap en zet je de stand met toebehoren klaar in het magazijn. Je gaat mee naar de beurs om de stand op te bouwen en demonteert deze weer als de beurs ten einde is. 

Wat verwacht het bedrijf?

Iemand, die beschikt over technische kennis en ruimtelijk inzicht. Je draait je handen niet om voor fysiek zwaar werk, je kunt goed omgaan met planningen en deadlines en je bent makkelijk in de omgang met mensen.

Heeft u interesse in de vacature standbouwer? Bel ons meteen voor een afspraak 073-689 23 25. U kunt ook uw gegevens, CV of ervaring mailen naar werk@werkenbedrijf.nl dan nemen wij spoedig contact met u op

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vergelijkbare vacatures