Werkvoorbereider/ Projectmanager

Solliciteer
213 dagen geleden Vast
Categorie: Bouw, Ontwikkeling
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Projectmanager/ Werkvoorbereider

Wil jij graag alle touwtjes in handen hebben tijdens projecten? Dan zoeken we jou!

Het bedrijf

Het is een fullservice bedrijf dat al 40 jaar stand- en interieurbouwprojecten voor diverse opdrachtgevers realiseert. Ze werken en bouwen op tentoonstellingen en evenementen in Europa en daarbuiten. Tevens maken ze interieurs voor woningen en bedrijven

Wat ga je doen?

Als projectmanager/werkvoorbereider begint jouw taak nadat de klant zijn/haar akkoord heeft gegeven voor een interieur of een beursstand. Je start het project op en legt contact met de klant voor de ‘puntjes op de i’. Je plaatst bestellingen en bewaakt de deadlines van zowel klant als leverancier. Werk je aan een beursstand, dan zorg je ervoor dat de klant op de stand voorzien is van zaken als elektra, water en Internet. Je zorgt dan ook voor bestellingen voor meubilair, tapijt etc. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en weet alle ins en outs van de projecten die je beheert.

Wat vinden we belangrijk?

Iemand met een flexibele instelling, met ruimtelijk inzicht en met voldoende materialenkennis. Je hebt affiniteit met technische constructies en een paar jaar ervaring zou in deze functie goed van pas komen! Verder is het belangrijk dat je goed kunt plannen, proactief van aard bent en goede communicatieve vaardigheden bezit. Het is fijn als je in de omgeving van Tilburg woont.

Wat vind je bij desbetreffende bedrijf?

  • Een fulltime functie met alle ruimte voor eigen input
  • Een mooie werkplek in een enthousiast en gemotiveerd team
  • Een no-nonsense bedrijf met een informele werksfeer

Meer info

Ben je enthousiast geworden? Neem dan z.s.m contact met ons op!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden